PapaRoachHollywoodUndead-supportПредстоящият съвместен концерт на щатските групи PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD е след броени дни! На 2 март в зала Универсиада България ще стане част от европейското турне на бандите, което включва над 20 концерта в 14 държави.

PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD винаги са имали много силна връзка със своите фенове и съвместната им европейска обиколка е изключително вълнуваща не само за почитателите им, но и за самите музиканти!

На 14 февруари тази година излезе новият албум на HOLLYWOOD UNDEAD New Empire, Vol. 1, който е шестият студиен запис в тяхната кариера. Парчетата от албума бързо събраха милиони слушания в стрийминг платформите, а песента Heart of a Champion влезе в колекцията на Youtube Rock Hotlist.

PAPA ROACH, от своя страна, стартираха нова кампания, озаглавена „People of Papa Roach“, с която насочват вниманието към огромния си брой фенове по света. В първото видео от инициативата, фронтменът на бандата Jacoby Shaddix чете писмо от тяхна почитателка, която разказва за себе си и каква голяма роля имат PAPA ROACH в нейния житейски път. Групата призовава всеки, който иска да разкаже своята история, свързана с PAPA ROACH, да го направи без да се колебае!

Към шоуто на PAPA ROACH и HOLLYWOOD UNDEAD в София ще вземат участие и ICE NINE KILLS. Поради включаването и на трета банда към събитието, вратите на зала Универсиада ще отворят в 18:00 часа, а първи на сцената в 19:00 часа ще излязат ICE NINE KILLS.

Ограничено количество билети са все още налични в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg.

Играйте и спечелете две двойни покани за концерта ТУК. Играта ни приключва в 18 часа на 29 февруари.