Rock Fest (1)Традиционният фестивал в Севлиево ще се проведе на 28 и 29 август 2020 г.

След рекордния брой посетители и огромния интерес към III национален рок фест „Хоталич“, отново качествената музика ще огласи стените на крепостта това лято на 28 и 29 август.

Хедлайнер на IV национален рок фест „Хоталич“ ще бъде норвежката банда Texmanians. Тази година феновете ще могат да чуят на живо парчетата от най-новия албум на бандата, който предстои да бъде издаден официално през февруари.

Много музикални изненади са подготвили тази година организаторите от Община Севлиево, но все още пазят в тайна пълния списък с групи, които ще се качат на сцената това лято.

„Радвам се, че превърнахме фестивала в традиция и това лято той ще се проведе за четвърти път. Отново очакваме многобройна публика, като и тази година входът ще бъде свободен през двата фестивални дни“, коментира кметът на Севлиево д-р Иван Иванов.

Миналогодишното издание на фестивала доведе в града рекорден брой посетители, а заявката за тазгодишното издание е още по-категорична. Припомняме, че през 2019 сцената покориха Bazooka Giganta, John Steel с David Reece, ERIDAN, ODD CREW, Drun4fun, „Балканджи“, Милена, „Конкурент“ и „Фондацията“. В началото на изпълнението си легендарните музиканти от „Фондацията“ обявиха пред феновете си, че това е първият им концерт по повод 75-та годишнина на Кирил Маричков.

 

ВХОД – СВОБОДЕН!

 ЗАПОВЯДАЙТЕ!