Автобиографичната книга „МЪСТЕЙН“ – налице!

Mustaine_cover_book copyОграбено, кратко детство? Налице.
Малтретиращ родител алкохолик? Налице.
Умопобъркваща религиозна смесица (в моя случай – крайностите на Свидетелите на Йехова и сатанизма)? Налице.
Алкохолизъм, наркозависимост, клошарство? Налице, налице, налице.
Отчайващи професионални и артистични спънки? Налице.
Възстановителна клиника? Налице (горе-долу седемнайсет пъти).
Близки срещи със смъртта? И това е налице.

ДЕЙВ МЪСТЕЙН, смятан от мнозина за един от кръстниците на траш метъла, почти еднолично полага основите на стил, продал мултиплатинени албуми и изстрелял Megadeth и Metallica на звездния небосклон. Мъстейн оставя след себе си музикално наследство, описвано с всевъзможни епитети: от „трогателно“ и „дълбоко“ до „гневно“ и „иронично“. През годините Megadeth са получили осем номинации за наградите „Грами“ и шест сертификата за платинени албуми.

ДЖО ЛЕЙДЪН е журналист и писател, носител на множество отличия, написал е повече от 30 произведения, които се радват на широк интерес.

 

За да разгледате всички книги, моля посетете страницата: www.addix.org

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Да…ще се купува тази книга.Все пак тя е за един от най-гениалните китаристи и музиканти,че и вокалист едновременно.Велик шредър и уникален риф майстор.Просто Дейв е човекът изковал едни от най-запомнящите се рифове и едни от най-емблематичните сола в нашата музика.А и при него животът е изпълнен не само с успехи,но и с много драми,не само в музиката,но и в личностен аспект….Ето дори скорошната битка с ракът е ясен пример,колко силен човек е.Да може и да е чипат характер,но е и личност от която може да се учиш.Да ще пия докато слушам музика и ще чета тази книга…То нали това са малките радости на ЧОВЕЦИ като нас,които са просветени в праведната музика.Наздраве и само страстта към тази музика може да ни запази като личности и да ни издигне като катедрали над всеобщата лицемерна напаст…Megadeth rules…and I am drinking…some….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото