ТДК с нова песен – „102.9“

TDK рояк3Песента Рояк 102.9 е първият сингъл от албума “Успех”, който ТДК ще издадат на 23.12.2019 в 00:00. Рояк 102.9 е и песента, с която започва “Успех”.

Песента, както и целият албум, са записани през септември 2019, в читалището на почти обезлюдено българско село, за което ТДК казват, че е било сцена на събитията описани в албума.

Песента разказва една действителна история, която се превръща в идеална метафора и въведение в тематиката на “Успех”. Основните модели, които се разискват са: разочарованието от възможностите предоставени от живота, безсилието породено от действителността и изминаването на изнурителния път, чрез който се достига до извода, че абсурдът е единственото, в което едно човешко същество си струва да вярва.

Групата ни е преживяла всяка случка описана в тази песен. Тя е толкова дълга, защото нейната цел е да ни избави от спомените за конкретното събитие. То просто беше еквивалентно дълго на 12 минути музика. Всички оцеляхме накрая, което е важното.

Рояк 102.9 е първата песен написана за албума “Успех”. Рояк 102.9 излиза на 28.11 в 19:45.

 

Instagram: https://www.instagram.com/theofficialtdk_dokolkotomoje/
Facebook: https://bg-bg.facebook.com/TurDomKean/
Youtube: https://youtu.be/2rN4n27VNQI
Spotify Royak 102.9: https://bit.ly/35uB6yE

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото