RIVERSIDE отново са квартет

riverside

Полските прогресив рок/метъл легенди RIVERSIDE отново са квартет. Това стана ясно от публикация в официалната фейсбук страница на групата. От началото на февруари китаристът Maciej Meller вече е официален член на бандата. Ето и изявлението:

Той е с нас повече от 3 години и ни помогна да се възстановим след тежката загуба, която преживяхме. Помогна ни да оцелеем и да ставаме все по-добри на живо. Щастливи сме да го приветстваме на борда като пълноправен член и се надяваме съвсем скоро и вие да споделите тази радост.

Да си добър китарист и да обичаш музиката е важно, но да си паснем по отношение на характерите и качествата, които притежаваме, е от изключително значение за нас. Maciej отговаря на това в пълна степен и сме доволни, че той пожела да продължи с нас.

Не сме забравили и продължаваме да се връщаме назад към 2016 г., когато загубихме Piotr. Тогава вашата силна подкрепа ни помогна да продължим като RIVERSIDE. Но тогава не бяхме готови да поканим нов китарист на негово място. Трябваше да запишем „Wasteland“ като трио. Трябваше да се справим със загубата сами.
Сега обаче назря моментът да вземем нов китарист не само за концертите ни, но и за студиото, където да работим заедно по нов материал. Затова бихме искали да ви съобщим, че след като се завърнем от пролетното издание на Wasteland Tour 2020, ще започнем работа по осмия ни студиен албум заедно с Maciek.

Предстоящите концерти ще бъдат съвсем различни по характер, RIVERSIDE ще изглеждат по-силни от всякога и затова бихме желали да ви видим на тях

 

И не на последно място – Piotr Grudziński ще остане завинаги в сърцата ни, винаги ще го обичаме и няма да го забравим. Но трябва да продължим напред. Ние все още пътуваме, хората ни очакват. Има още много какво да сътворим в този живот, да видим, да узнаем, да спасим… Надяваме се, че ще останете с нас и ще ни позволите да си помогнем взаимно, докато преминаваме през всичко това.

 

 

Ние сме тук с вас и заради вас!

 

 

RIVERSIDE

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото