paul-stanley

След Jay-Z, Freddie Mercury и наскоро обявения Rob Halford издателство HYBRID BOOKS добавя още една музикална легенда в своя каталог. Paul Stanley, вокалист на мултиплатинената рок банда KISS, сваля легендарния грим от лицето си, за да разкрие какво се крие в живота му със и извън групата. „Face The Music: A Life Exposed“ представя забавната, шокираща и вдъхновяваща история на една от най-популярните музикални икони в рок музиката. В книгата, Stanley смесва лични преживявания от детството си през 50-те и 60-те години на миналия век с истории от групата, които ще изненадат дори най-запалените членове на „армията“ на KISS. Малцина знаят, че Stanley страда от медицинското заболяване „микротия“, което е вродена малформация, при която ушната мида е недоразвита. Полуглух, Paul Stanley успява да разкрие музикалния си талант, да създаде успешната си концепция за грима на лицето си и след години усърден труд на и зад сцената да запише групата си в „Рокендрол зала на славата“ през 2014 г. Освен личния живот на автора „Face: The Music: A Life Exposed“ разкрива и скандалите, драматичните и напрегнати моменти преди концерти, както и организацията на масивните пиротехнически ефекти, които съпътстват всяка една изява на KISS.

„Хората казват, че съм прекалено смел, за да напиша такава разкриваща ме книга, но аз я написах, защото имах нужда от такова отражение върху личния ми живот. Сигурен съм, че всеки ще открие част от себе си вътре.“

Любопитното е, че книгата излиза на български език в годината, в която KISS обявиха и прощалното си турне под мотото „End Of The Road World Tour“, в което е включена и нашата страна. Концертът ще се състои през лятото, а книгата ще бъде в книжарниците в луксозно издание на 1 юли. Искахте най-доброто? Получавате най-доброто!

Повече за издателството можете да намерите тук:

Facebook – https://www.facebook.com/hybridbooks/

Instagram – https://www.instagram.com/hybridbooks/?hl=bg