OBSCURA: „Нямаме търпение за концерта в София!“

Obscura_Sofia_PosterSteffen Kummerer от OBSCURA:

„Нямаме търпение за концерта в София! Последния път там беше най-добрият от цялото турне!“

Един месец остава до старта на европейското турне на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe и нетърпението на феновете и на артистите расте. Мощната четворка се готви за 21 дати в 21 европейски града, сред които и София в Mixtape 5 на 20. 02. 2020.

В интервю за българската публика фронтменът на Obscura Steffen Kummerer сподели, че при последното европейско турне на групата през 2016, софийският концерт им е бил най-любимият и с нетърпение очаква новата среща с българската публика. За новото турне в подкрепа на албума Diluvium немската дет метъл прогресив банда готви изцяло ново пълнокръвно шоу със сериозна продукция, с чиято подготовка се занимават и в момента.

Steffen ще се качи на сцената в Mixtape 5 два пъти – с Obscura и като част от страничния си проект, повлиян силно от Dissection, Thulcandra. Kummerer издаде, че на концерта в София ще прозвучи и чисто нова песен на блек дет метъл бандата, а до края на годината – се очаква и цял албум.

Дет метъл героите от Холандия God Dethroned същo идват в България с нова продукция, освен с най-големите си хитове. Албумът Illuminati ще се появи официално на 7 февруари 2020 от Metal Blade, само две седмици преди концерта в София, а заглавната песен и клип към нея вече излезе през декември: https://youtu.be/vj9hcFj66BY.

Чуйте цялото интервю със Steffen Kummerer на честотите на Радио Z-Rock в предаването Тотална Инвазия на Стоян Цонев утре, 8 януари, в 20:00 с повторение в събота от 21:00.

Билетите за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20. 02. 2020 в клуб Mixtape 5 са в продажба в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg на цена от 30 лв., a в деня на концерта ще са по 40 лв.

Събитието във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото