Новини от GRIFT

griftШведският блек метъл проект GRIFT публикува следния анонс:

„НОВИЯТ АЛБУМ Е ЗАВЪРШЕН
Отново, завърших записите на новия пълноформатен албум в моето малко убежище. Това беше дълго пътуване на възхищение и съмнение.

След известно време ще разкрия заглавието на албума, историите във всяка песен, артистите, които ми помогнаха и кога Nordvis (Nordvis Produktion – бел. моя) ще го издадат!

Regards,
Erik“

Проектът от земята на печално известния Йоста Берлинг, същестува от 2011 година. Това ще е третият студиен албум на GRIFT, чиято концепция е много тясно свързана с шведските поети и художници, като по този начин иска да предаде чувството на меланхолия и екзистенциалните въпроси, които артисти и мислители в човешката история винаги са имали силна нужда да изразят.

Erik Gärdefors и неговият проект GRIFT имахме удоволствието да видим и на живо преди две години. Надяваме се скоро Erik да обяви останалите подробности.

 1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

  …..хм…..дааааа още едно бижу за покупка…и за пътуване в горите самотни Баал……и съм вечен….

  • #2 написан от traviata (преди 4 години)

   ..хм…а може би и съвместно пътуване..с вечната…

   • #3 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    ….а дали вечната знае какво крият горите…дълбоки и мрачни….едноокият ни зове към месата за причастието и да слушаме напевите на палавите феи.Билките и сълзите дарени от дракона…..ГОСПОДАР и проповедник…..за изкуството-ВЕЧНО ЩЕ Е….

    • #4 написан от traviata (преди 4 години)

     ..вечната знае какво е в горите на вечния…
     ..и какво е изкуството..същинското – вечно…
     ..и това й стига…

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото