KK Downing с нов проект

kkspriest

Един от основателите и бивш китарист на JUDAS PRIEST KK Downing стартира нов проект. Групата се нарича KK’S PRIEST и в състава ѝ влизат още Tim “Ripper” Owens (ex-JUDAS PRIEST, ex-ICED EARTH) – вокали, A.J. Mills (HOSTILE) – китари, Tony Newton (VOODOO SIX) – бас и барабанистът Les Binks, който свири в емблематичните албуми на JUDAS PRIEST „Stained Class“ и „Killing Machine“ и live-албума „Unleashed In The East“. В момента бандата работи по дебютния си албум, който ще бъде издаден от Explorer1 Music Group като част от договора за партньорство, който лейбълът подписа с Downing в началото на тази година. Очаквайте подробности!

А ето и какво сподели легендарният китарист:

Да продължа напред с KK’S PRIEST беше просто неизбежно. Беше важно за мен да изпълнявам и да доставям на хората всичко онова, което очакват от мен и групата. Благодарение на невероятната подкрепа от страна на феновете от целия свят, осъзнах, че моето място е тук, в света на музиката, и това, което могат да очакват почитателите от концертите на KK’S PRIEST, е комбиниран сетлист от класически парчета на JUDAS PRIEST и прекрасни чисто нови композиции.

Миналото лято K.K. Downing се появи за първи път пред публиката след почти 10-годишно отсъствие, изпълнявайки класически песни на JUDAS PRIEST на британския фестивал Bloodstock Open Air. През ноември Downing покани Owens и Binks да се присъединят към него, A.J. Mills и David Ellefson (MEGADETH) за един концерт. Бандата изпълни хитови композиции на JUDAS PRIEST, както и неизпълнявани на живо песни на легендарните британци. Внушителният отзвук и бързата сработка и химията, демонстрирана от Downing, Owens и Binks, доведоха до раждането на KK’S PRIEST.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    …ШИЛО В ТОРБА НЕ СТОИ…А Е НЕ ТРЯБВА….НАЗДРАВЕ…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото