IN THIS MOMENT с тийзър за нова песен

Калифорнийската банда IN THIS MOMENT пусна тийзър за новото си видео. Песента изглежда ще носи името „The In-Between“. Парчето се очаква онлайн в сряда, 22 януари.

 

Миналата есен групата започна да свири нова песен на концертите си – „Legacy“. Двата сингъла ще бъдат част от бъдещия албум „Mother“. Творбата е записана отново в The Hideout Recording Studio, Лас Вегас, с продуцент Kevin Churko.

Китаристът Chris Howorth сподели за албума:

Това е нещо като продължение на албума ни от 2017 г. – Ritual“. Защо решихме да се казва „Mother“…много различни причини, но много от феновете ни наричат Maria (Brink) „мама“. Винаги казват „Maria е майка ми“ и „Мама Maria“ и т.н. Това винаги си е било така. В групата даже го обсъждахме относно предходния албум, но не бяхме особено готови. Също значението може да бъде и в смисъла на „Майката Земя“, създаването на живот – всички тези неща, с които се свързва майката. Тя някак е свързана с всичко. Затова донякъде е доста яко и ни дава много (смисли), от които да черпим. (…) Това като цяло е концепцията, към която се стремим -с продължаването на Ritual“ и визуализациите получаваме едно езическо усещане.

IN THIS MOMENT обявиха и турне за пролетта на 2020 г. с името „The In-Between Tour“. Групите, които ще свирят с тях са BLACK VEIL BRIDES, DED и RAVEN BLACK.

Групата е създадена през 2005 г. и издава дебютния си албум „Beautiful Tragedy“ през 2007 г. Албумът „Black Widow“ от 2014 г. се нарежда на 8 място в класацията Billboard 200 и на трето в Hard Rock Albums chart.

inthismomentband2017promo_638

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото