Chuck Billy диагностициран с коронавирус

Chuck BillyЛоши новини от лагера на TESTAMENT. Chuck Billy и част от екипа са били диагностицирани с COVID-19.
Ето и официалното изявление на бандата:

Както мнозина от вас вече знаят, след завръщането си от турнето BAY STRIKES BACK миналата седмица, някои от нас се почувстваха неразположени и взеха решение, заедно с нашите лекари, да бъдат тествани за коронавирус COVID-19. От вчера сутринта тестовете на Чък и Тифани Били се върнаха положителни, както и на някои членове на екипа.
В момента сме фокусирани върху това да останем в безопасност и под карантина, да си починем, да се върнем към здравословна форма, разбира се, изпращаме добри пожелания, молитви и положителна енергия към нашите приятели, които също са болни. Също така искаме да изпратим добри пожелания на всички наши фенове и привърженици в този период на криза. Предприемаме всички необходими стъпки, за да сме в безопасност у дома и молим нашите приятели и фенове да направят същото. Моля, погрижете се един за друг и останете здрави, за да можем да продължим да изтребваме в не толкова далечното бъдеще!

-TESTAMENT

Пожелаваме на Chuck Billy  и всички засегнати скорошно и пълно оздравяване.
  1. #1 написан от само че (преди 3 години)

    Коронавирус не е диагноза бе! Как те „диагностицират“ с вирус? Диагностицира се болест. Пневмонията дето хващаш след вируса това е диагноза вече.

  2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Ще се оправи от тоя шит…..Та той пребори шибаният рак и сърдечните проблеми са зад гърба му….Този агент ще оцелее….както и ние….Чакам новият им албум….Експертно някак си го виждам близко до The Ritual…по мелодичност…..

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото