Задава се компилация от издания на THY CATAFALQUE

Kоd UtanamУнгарският авангарден проект Thy Catafalque подготвя уникално по рода си издание. То ще се нарича „Köd Utánam“ и ще представлява компилация от 13 диска, включващи всички съществуващи записи на групата, неиздаваното досега EP „Zápor“ (песни от сесиите за албума „Tűnő Tdő Tárlat“, частично презаписани и напълно наново смесени и мастерирани, с добавени вокали от Martina Veronika Horváth), както и три диска със солова музика на лидера на проекта Tamás Kátai. Всичко това ще бъде опаковано в формат на книга.

Изданието ще бъде строго ограничено до 300 бройки и може да бъде поръчано от тук. Всяка от бройките ще бъде ръчно номерирана и на гърба на книгата ще бъде изписано името на собственика ѝ. Обложката, дизайнът и оформлението са дело на María Gorden.

„Köd Utánam“ е плод на съвместна работа на Thy Catafalque и руския лейбъл GSP Productions и ще види бял свят на 16-ти ноември тази година.

„Köd Utánam“ ще включва следните заглавия:

CD 01: Sublunary Tragedies
CD 02: Microcosmos
CD 03: Tűnő Tdő Tárlat
CD 04: Róka Hasa Rádió
CD 05: Rengeteg
CD 06: Sgúrr
CD 07: Meta
CD 08: Geometria
CD 09: Naiv
CD 10: Zápor (EP)*
CD 11: Neolunar – Neolunar
CD 12: Tamás Kátai – Erika Szobája
CD 13: Tamás Kátai – Slower Structures

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото