Steffen Kummerer от OBSCURA с видео поздрав за българската публика

Obscura_Sofia_PosterOBSCURA, GOD DETHRONED, THULCANDRA и FRACTAL UNIVERSE на 20. 02. 2020 в клуб Mixtape 5.

 

Както вече ви съобщихме, прогресив дет метъл бандата от Германия Obscura идва за концерт в София на 20. 02. 2020. Клуб Mixtape 5 посреща групата на Steffen Kummerer като част от европейското турне в подкрепа на последния им албум Diluvium.

Щефан, когото българската публика добре помни като фронтмен на Оbscura от забележителното им участие преди три години като подгряващи на Death DTA, направи специален видео поздрав за феновете в България.

Гледайте ТУК!

 

Сега Оbscura се завръща на българска сцена като хедлайнер, а билетите са вече в продажба на цена от 30 лв. в мрежите на Ивентим.бг и Билет.бг. Ако останат в деня, цената им ще бъде 40 лв.

Новината от лагера на Оbscura e, че те подписаха с най-големия независим лейбъл за тежка музика Nuclear Blast. Напълно заслужен договор за наследника на албума Diluvium.

Достойна компания на Obscura на 20 февруари за концерта в София правят God Dethroned. Дет метъл ветераните от Холандия с осем студийни албума и стотици концерти се завръщат към blackened death metal звученето от създаването си през 1990 и обещават динамичен и надъхан сет. Освен God Dethroned, в концерта, организиран от Projector Plus, ще се включат още и страничният блек метъл проект на Steffan Kummerer, вдъхновен силно от Dissection – Thulcandra и младите лъвове на френската прогресив сцена Fractal Universe.

Събитието във Facebook

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото