Силвия Петкова стана рокаджийка

Hellion Stone Press (3)Актрисата Силвия Петкова се снима във видеоклип на рок бандата HELLION STONE.
След дълго търсене на подходяща актриса за главната роля в новия им клип, момчетата от Hellion Stone се спират на първия си избор – Силвия Петкова. Във видеото, дело на студиото Brain Stock Footage House, проследяваме как звездата от „Пътят на честта“ преминава през различни настроения, докато шофира сама през красива есенна местност. Началните кадри са мрачни и меланхолични, но докато музиката прераства в обнадеждаващо крешчендо, в емоциите на героинята също се промъква надежда. Кадрите с Петкова се редуват с такива на музикантите от бандата, които са в съвсем контрастна обстановка на приятелство и веселие. Клипът завършва позитивно, а Силвия се усмихва през сълзи.

В публикации на сайта си и в социалните мрежи групата благодари на актрисата за професионализма и ентусиазма по време на снимките. Парчето Epilogue е част от едноименния албум на Hellion Stone, но никога не е било свирено на живо. Музикантите му дават собствен живот чрез клипа преди излизането на новия им албум тази година. Феновете на клубните и фестивалните изяви на петорката свързват творчеството ѝ по-скоро с твърдия рок и алтернативния метъл. Epilogue е единствената акустична балада на бандата и новото видео е начин да я видим в по-лиричната светлина.

Освен нов албум, момчетата планират за тази година клубни концерти през март в София и Пловдив, ново национално турне наесен и участия във фестивали, като тъкмо бяха обявени за една от бандите на юлския Hills of Rock в Пловдив. Възможно е и поредно шоу пред английска публика, след като миналата година Hellion Stone делиха сцена с Джеф Тейт от Куинсрайк (Queensryche) и Operation: Mindcrime в легендарния лондонски клуб The Underworld.

Видеото можете да гледате тук:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото