Новини за концерта на NEW MODEL ARMY

new model army - 40NEW MODEL ARMY съобщиха преди броени минути за отлагане на няколко дати от обиколката им, в това число и София. Вижте съобщението:

„Тъй като вирусът (и реакциите към него) се разпространяват по целия свят, очевидно е трудно да направим окончателни планове.
Надявахме се да пренесем два пъти отлагания концерт в Истанбул за следващия уикенд. Това обаче вече е отложено за по-късната част на годината.
Също така съжаляваме, че концертите в Атина, Солун и София също ще трябва да бъдат отложени до есента (надяваме се да успеем да отложим тези дати в рамките на няколко дни).
Плановете ни за по-късно през годината остават незасегнати засега, но очевидно повечето от тези проблеми са извън нашия контрол.
Бъдете добре всички.“

Организаторите на събитието у нас добавят:

„С голямо съжаление, искаме да ви информираме, че поради усложнилата се ситуация (и допълнителната паника около нея), концертът на New Model Army, който трябваше да се проведе на 29/03/2020 г. се отлага. Новата дата ще бъде обявена съвсем скоро, заедно с инструкциите за връщане на парите на онези, които го желаят.

DON’T PANIC – ROCK ON!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото