Концерт на ARCHON ANGEL засега няма да има

ARCHON ANGEL - canceledBGTSC съобщават:

Концертът на ARCHON ANGEL със Зак Стивънс, няма да се състои на 2 април тази година! Към момента не можем да получим потвърждение от артистите за нова дата и вероятно до края на годината такава няма да има. Ако на по-късен етап успеем да се договорим, издадените билети ще важат без допълнителна презаверка.

Процедурата за връщане на билети е следната:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнете лично – до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. „6-ти септември“ 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой – в момента, в който офисът бъде отворен отново.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Останете си у дома! Бъдете здрави!

  1. #1 написан от Александър Димитров Георгиев (преди 3 години)

    -Аз ще стискам палци…до ЮЛИ да е свършило с „корона“-Запек-а , че имам Билети за 3 ФЕСТА и Flotsam & Jetsam LIVE ! Добре, че се забавих, за РИЧАРД МАРКС , МОТОРХЕД и други…, та не Изгорях-за сега !! СТИСКАЙТЕ И Вие, бе , не чакайте като „на яслата“ за сено !?

    • #2 написан от Rockfan (преди 3 години)

      Аз се надявам още до края на май да е приключило всичко това (или поне малко да се нормализират нещата- дет’ се вика щом трябва с маски и гумени ръкавици ще ходим по концертите 😀 , ама важното е концерти да почне да ИМА 🙂 ). Имам билет за Ник Мейсън в края на юни. Въпреки, че официално засега няма яснота за европейските му шоута (тези на Острова бяха пренасрочени за октомври), имам някои подозрения, че е възможно и в Европа да ги отложат. Не знам, засега билета от 100 лв. стои заключен 🙂 в един шкаф вкъщи, изчаквайки по-добри времена 🙂 (дано само накрая не изгори, де- не е проблема в загубата на тия пари, ще ги прежаля, ама по-кофтито е, ако не успея да гледам музикант от любима група и от ранга на Мейсън, който освен това и никога не е свирил в България)…Та, такива ми ти работи…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото