Излиза The Metal Music GlobAlliance Compilation Vol.4

mga_vol4_2020_v2Българските GHOST WARFARE отново имат честта да са част от световната музикална компилация. Тази година екипът на Music GlobAlliance се концентрира върху спестяването на нежеланите количества пластмаса под формата на непроизведени CD-та като същевременно не предлага по-ниско качество от преди. Можете да се сдобиете с дигитална версия на компилациата на официалния сайт.

Vol 4 включва 18 различни групи от 13 различни страни от цял свят – Боливия, Франция, Германия, България, Мароко, Белгия, САЩ, Словакия, Полша, Италия, Уругвай, Япония и Чехия.

И този път световната компилация обвързва имиджа си с модел, като този път корицата краси фотографката и модел Christine Kim Raab, която снима под името на проекта си Rougeart.

Компилацията, носеща марката Music GlobAlliance, подкрепя разнообразни амбициозни ъндърграунд банди.

Досега присъединилите се към проекта банди наброяват 60.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    Стига глупости.Няма нищо по-уникално от физическото копие…Баси та някои нищожества продадоха държавата НИ… и светът като цяло,а тук става въпрос за пластмаса за производство на дискове.Това да ни е проблемът,количеството пластмаса която би отишла за дисковете…Нека се издаде и на твърди носители,за ценителите и колекционерите….А пластмасата ще я компенсираме като изкормим и изгорим всичките така наречени управници и нищожествата в разните му там учреждения….Не знам,може и в дигитален формат да си я взема,но друго си е да е в ръцете ти като предмет.Аз се питам дали пък не може дискове да се правят и от костите на така нареченият елит….Мрак,огън и расизъм…здрав бодър организъм….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото