Билетите за WOLF FEST – Вълчата пътека 2020 са вече в продажба

REYAV

Четете Книжки!

You may also like...

7 Responses

 1. Филипов каза:

  Каквото и да е са наполовина на другите фестове. Чакам края на седмицата да обявят мастерса . Там са 1700 крони (130 лв) за над 40 банди Как пък точно тогава ги сложиха. След това ще намествам нашите. Предполагам че там ще има всичките банди, които са и у нас.
  Добре че и там, и в Челопеч спането е безплатно. Миналата година във Варна само за хотела дадох повече пари отколкото за цялата Чехия заедно с пътя.

  • 24/7 каза:

   Аз също обичам района на ликьорната и последните няколко години съм редовен там, НО 2020 мисля да посетя нашите фестивали защото :
   1. В Чехия бандите на основната сцена ( догодина щяла да бъде по -голяма) са точно 40 и трудно могат да бъдат видяни всички , билетите на предварителна продажба са 1900 крони , а до феста ще са 2500 (180 лв.) , хлавната звезда са Джудас, километрите до там са 1500.
   2. У нас от билетите за 4 -те феста ( могилово,челопеч,варна,пловдив) ми стуват 80+50+40+80 = 250 лв. Обявени са Джудас,Рънинг , а очаквам броя на групите да е поне 40 и могат да бъдат гледани спокойно ( по 4 -5 на ден) .Километрите са много по-малко.Спането на палатка на могилово и челопеч е безплатно, а в пловдив и варна не е проблем да разпънеш на свободно малко настрани.
   3. Студено е вечер във Визовице.

 2. Филипов каза:

  В Чехия миналата година бяха 47, а тази – 41 банди. За другата засега са ясни 38. Вероятно ще добавят още няколко както тази година (Avantasia и т.н.) И тях ги хвана инфлацията и вдигнаха цената с 300 крони. 2012г примерно беше 750. Както и да е, вместо пo 3,50 ми се връзват на 4 лв групата.
  И у нас вече се повишиха цените.. Километрите все тая – в едната посока сумарно 900 за четирите цитирани тук спрямо 1100 до Чехия. 1500 са от южното море. Или до Пилзен Open Air.
  В Пловдив искаха пари за палатки, във Варна не видях въпреки че неофициално полицията нямаше да ги гони. Тази година може и да се разберат с общината за палатков лагер.
  Не е студено, а приятно хладно, все пак е юли.

  • 24/7 каза:

   Така е. И на мен ми е на сърцето гарантираното удоволствие във Визовице – спокойни фенове, голяма сцена ,хубав звук , точен график ( само Hardline миналата година) и чешка бира , но ще изчакам да обявят твърдите дати за Варна и ще помисля за Rock Heart в Моравски крумлиов

 3. Филипов каза:

  Варна рок са ясни 14 – 16 август https://www.eventim.bg/bg/bileti/varna-rock-2020-barna-plaz-asparuhovo-533129/event.html Обявиха го на последния и разпродадоха промо билетите по времето на феста. Но 2 поредни феста там звукът е кошмарен.

  • 24/7 каза:

   Благодаря .Сега обърнах внимание на датите. Съвпадат . Е аз оставам тук. Очаквам днес официално да обявят плаката за мастерса и ако съвпада с този от фейса на Джудас малко ще ме е яд , ама малко .
   Има и малко светлина – на фейса на Джудас има обявени няколко дати в Германия със Саксън . Последната е 10 . 07 , така че може Саксън на 11.07 във Визовице , но може и на 18 .07 в Могилово .Така де , мечти.
   Желая ти здрав и слънчев Мастерс !

 4. Филипов каза:

  И аз си мечтая за завършек с Kiss последния ден, а може и първия. Както тази година добавиха Avantasia.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.