Hellhammer (MAYHEM) няма да бъде част от предстоящото турне

thetruemayhem

Поради тежка инфекция на рамото, причинена от остеоартрит, която измъчва Hellhammer от доста дълго време, барабанистът на MAYHEM, за съжаление, няма да може да бъде част от предстоящото турне – „The Decibel Magazine Tour“.

MAYHEM:  „Hellhammer работи с физиотерапевт през последните няколко месеца с надеждата, че ще се излекува преди турнето, но в крайна сметка е посъветван да си почива още няколко седмици.“

Мястото на Hellhammer ще бъде заето от Tony Laureano, който има записи с редица известни банди (DIMMU BORGIR, NILE, ANGELCORPSE, MALEVOLENT CREATION, BOD DETHRONED, ACHERON, BELPHEGOR, 1349, BRUJERIA).

Hellhammer: „Ще се видим следващият път!“

Турнето ще започне на 13-ти март в Денвър, Колорадо и ще приключи на 10-ти април в Чикаго, Илинойс. Към MAYHEM се присъединяват норвежците ABBATH, както и GATECREEPER, и IDLE HANDS.


Припомняме, че блек метъл култът MAYHEM ще бъде част от фестивала WOLF FEST – Вълчата пътека 2020. Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020г. в близост до парк Корминеш.
За повече информация следете:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото