tangra konkursРадио ТАНГРА МЕГА РОК и звукозаписна компания АУДИОСЛОТ започват операция по издирване на най-новите и интересни музиканти и автори в България.

ТЕ със сигурност са около нас! Дори ние още не знаем ТЕХНИТЕ ИМЕНА, но сме СИГУРНИ в тяхното СЪЩЕСТВУВАНЕ.

Убеден съм, че има десетки хора, които имат музикални идеи и някои от тях сигурно са страхотни!” – обяснява смисъла на операцията ВАСКО РАЙКОВ– вокалист на ODD CREW, продуцент и звукоинженер в АУДИОСЛОТ и водещ в радиото.

Това не е РОК конкурс за “най-добра млада група”,  нито битка за “най-жесток инструменталист” или “реалити за музикални таланти” – интересува ни ВАШАТА МУЗИКАЛНА ИДЕЯ!

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!

СМИСЪЛЪТ – ето нещата, които можете да спечелите:

– Супер професионален запис на парчето;

– Смесване и мастериране;

– Видеоклип на парчето (от звукозаписния процес);

– Асистиране в аранжимента (ако желаетe);

– Мега яки музиканти за записа (ако нямате група, а сте вълк единак);

– Ще научите, като видите отблизо и от първа ръка, как се случва целият процес!

Всичко това ще бъде направено в АУДИОСЛОТ – най-новото звукозаписно студио в София – с продуценти ВАСКО РАЙКОВ (ODD CREW) и НИКОЛАЙ БЕРБЕРОВ (URBAN GREYLEEPRA DE LUXE).

УЧАСТИЕТО ви не е ограничено от ваши МУЗИКАЛЕН СТИЛ или ВАШАТА ВЪЗРАСТ! И все пак, е ВАЖНО песните ви да не са били издавани никога!

АКО СПЕЧЕЛИТЕ – ще имате една готова, напълно завършена песен и видео към нея, както и безценното знание, как да продължите следващия път. Ще работите в компанията на много доброжелателни към вас професионалисти и творци, които нямат търпение да споделят точно с вас своя опит!

САМОТО УЧАСТИЕ ви дава възможност суровият вид на песента ви да бъде излъчван в предаването  ‘ПРИШЪЛЕЦЪТ 2112’ на ВАСКО РАЙКОВ – всяка седмица по ТАНГРА МЕГА РОК, както и да участвате в интервюта по радиото.

ИЗПРАТЕТЕ ни своята песен – записана дори и по най-базисния начин с телефона ви – на office@radiotangra.com заедно с кратко ваше представяне – на вас или на групата ви (ако имате такава)!

–              Песните ще бъдат одобрявани от водещите на радио ТАНГРА МЕГА РОК и екипа на студио АУДИОСЛОТ!

–              Победителят ще бъде обявен на 21 май 2020!

 

Успех!