Обявиха всички 61 банди, които ще свирят на метъл круиза 70 000 Tons of Metal 2020!

Имената на всички групи, които ще участват на десетото юбилейно издание на най-големия метъл круиз в света бяха обявени едва няколко дена преди началто на събитието. Тази седмица организаторите разкриха останалите повече от 30 от общо 61 банди, които ще се изявят на борда на 70 000 Tons of Metal тази година между 7 и 10 януари. По традиция групите са 60 с по два сета от всяка, но тази година ще са с една бонус и, както научихме от сигурни източници, някои щеса с изненадващи тайни концерти под номер 3 на борда!

Както ви информирахе своевременно, продажбите на каюти стартираха едва на 26 октомври 2019г., с което се бележи своеобразен рекорд за късен старт на отваряне на продажбите в историята на круиза. Заедно с това се наложи и промяна в датите, които от обичайните начални февруарски бяха изместени значително напред в календара-в самото начало на новата година. Закъсненията на старта на продажбите, както и забуления в мистерия лайн-ъп буквално до последния момент, бе обяснено със заболяване на главната фигура на 70-те Тона Метъл Andy “Skipper”. Така или иначе, пасажерите трябва да планират тази голяма и скъпаметъл ваканция от по-рано, без да са наясно кои банди ще гледат на пътешествието.

Ето и финалния пъзел за 2020г.

70 1

70 2

 

70 3Домакин отново е луксозния лайнер Independence of the Seas, който ще плава до Козумел, Мексико, т.е. по същия маршрут както на първия 70K. Начална точка, както винаги е пристанище Форт Лодърдейл, Флорида, Маями.

Метъли от цял свят вече се стичат към Маями за срещата на голямото 70К семейство. Има организирани пре-партита, общи снимки за спомен на плажа, метъл маркет и прочее.

Официален сайт на 70 000 Tons of Metal https://70000tons.com