Sulphura ReverahШвейцарският дарк ембиънт проект Sulphura, отроче на лидера на Schammasch C.S.R., официално презентира втория си албум. Той се нарича „Reverah Enduah – An Armour Chant“ и неговата дигитална версия е налична от днес.

„Reverah Enduah“ е а-капелен ембиънт проект, разгръщащ се сред набор от честоти и създаден да функционира като звукова броня срещу нежелан шум. Акцентът на изданието е музиката да бъде в помощ на слушателя да достигне по-дълбоки състояния на съня, освободен от външно разсейване, освен това да бъде използван във всекидневни ситуации от живота, извличащи ползи от мирни звукови вибрации (пътувания, учение, медитация, четене, писане, артистични практики, или просто почивка).

Поръчвайки дигиталното издание през Bandcamp, ще получите музика с дължина пет часа и половина, отключваща пълния потенциал на записа.

Физическото издание на „Reverah Enduah – An Armour Chant“ ще бъде пуснато през март, в строго ограничено количество, в сътрудничество със Zazen Sounds. Повече информация ще бъде съобщена своевременно.

Песните са:

01. Reverah Enduah – An Armour Chant (Part I)
02. Reverah Enduah – An Armour Chant (Part II)

Албумът вече е достъпен за слушане и можете да му обърнете внимание тук: