Напусна ни Marie Fredriksson от ROXETTE

Вокалистката на ROXETTE Marie Fredriksson е починала вчера на 61-годишна възраст. Шведската легенда е починала вследствие на дълго и тежко боледуване от рак, с който бе диагностицирана още през 2002 година. Marie сформира Roxette заедно с Per Gessle и е записала множество хитове. В края на 2016 година тя обяви края на Roxette.

Новината бе съобщена от близките ѝ.
Почивай в мир!

 

Marie-Fredriksson-AP

  1. #1 написан от traviata (преди 2 години)

    Благодаря за музиката!…аплодисменти…

    • #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

      …Никога не съм бил фен на така нареченият поп-рок,просто не е моята чаша чай….по-точно черно кафе….Но все пак помня колко бяха актуални когато бяха на върха на кариерата си.И да може и да не съм фен на Roxette….и да са адски комерсиална група…но все пак ги слушат адски много и то качествени хора….а и Marie е готина мацка….и си мисля,че тръгнеш ли от тях,може и да стигнеш доста далеко в музиката….Чак до дълбокият ъндърграунд стига да има кой да те отведе до там….Да ти отвори вратата….черната порта и да ти отвори съзнанието към другата музика…която е за отбрани…за ценители….А Marie…да се докосне до Древните…ще пътува….до и след…а и беше мацка с китара…..някак си секси….Наздраве…..

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото