Chuck Billy говори за предстоящия албум на TESTAMENT

Testament_Titans of creationЛегендарният Chuck Billy разкрива известна доза елементи относно новия албум на TESTAMENT, който ще излезе на 3-ти Април тази година – „Titans of Creation„. Очаква се албумът да е продължение на мощния „Brotherhood of the Snake„. Продуцирането е в ръцете на Chuck Billy и Eric Peterson, а също така и на Juan Urteaga от Trident Studios. Албумът е миксиран от Andy Sneap, а тематичната арт част, която виждаме на обложката на албума, е на Eliran Kantor.

Chuck несъмнено успява да вдигне летвата на очакванията и твърди, че дългоочакваният албум ще бъде една от най-добрите им творби. Има три ключови думи за предстоящия „Titans of Creation“ – бързина, траш и мелодия. Оказва се, че музикантите избират най-подходящия момент за работа върху албума от гледна точка на вдъхновение. Chuck Billy споделя, че мелодичността на вокалите е от изключителна важност, като същевременно не на заден план е и траш звученето, върху което Eric Peterson и останалите постигат невероятни резултати.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    ….Ще се купува….

  2. #2 написан от Анонимен (преди 3 години)

    и ще се куфее

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото