PhoenixВ съботната вечер на 18.01 сцената на столичния бар клуб Адамс ще се огъне под тежкия триумвират на три софийски банди –CARGO CULT, RP BAND и ФЕНИКС .
Събитието ще открият Cargo Cult /бивши Мъртва хватка/ с гореща стилова разходка между пънк, хард, хеви и дуум метъл. Неусетно стилове и членове ще прелеят от една в друга банда и на сцената ще се появят RP band. Групата е създадена в далечната 1999 г. и към днешна дата е в състав : Заро – вокал, Ники – китара, Жоро – бас и Емил Димитров зад барабаните. RP Band ще ни разходят през хронологията на песни от далечното им създаване до премиерата на съвсем ново парче, което се казва Блясък без пламък. Звукът на бенда е изтъкан от хеви метъл, траш, дуум, както и влиянието на някои по-съвременни течения.
Десертът в металното меню ще бъдат ветераните от Феникс. Създадени някъде по времето на строежа на хеопсовата пирамида през 1985 г. и завърнали се след двайсетина години творческа хибернация. Феникс е с трима от първоначалните си членове Калин Тошков-бас, Виктор Христов /Фокси/-барабани и Тодор Адамски /Adams/ -китара. Свежата кръв в групата са Ралица Георгиева – клавир и вокали и палещият певец Стефан Парасков. Стилово Феникс ще ви разходят между тежкия осемдесетарски рок, дълги прогресив забежки и изкъртваща тресня, нямаща нищо общо с преждеизброеното. От бандата обещават изненада за верните си фенове.
Ако искате да проверите нивото на рок в сърцата си, правилното място е бар клуб Адамс, датата и часа са 18.01, 20.00 часа. Входът- символичните 5 български пари.