TESTAMENT пуснаха първото си парче от новия албум

Веднага след подробностите около новото си издание Chuck Billy и компания пуснаха едно от парчетата в предстоящия албум – Night Of The Witch. Напомняме, че TESTAMENT определиха „Titans Of Creation“ за заглавие на новия си албум, който трябва да излезе на 3 април (Nuclear Blast). Дългоочакваното продължение на албума от 2016 г. „Brotherhood Of The Snake“ отново е запис с продуцента Juan Urteaga , миксиран от британския продуцент и настоящ китарист на JUDAS PRIESTAndy Sneap.

Обложката (вдясно) е създадена от художника и дългогодишен сътрудник Eliran Kantor, който е работил с ICED EARTH, SODOM, HATEBREED, SOULFLY, THY ART IS MURDER и други.

Testament_Titans of creation

„Titans Of Creation“ включва следните песни:

 1. Children Of The Next Level
 2. WWII
 3. Dream Deceiver
 4. Night Of The Witch
 5. City Of Angels
 6. Ishtars Gate
 7. Symptoms
 8. False Prophet
 9. The Healers
 10. Code Of Hammurabi
 11. Curse Of Osiris
 12. Catacombs

 

В скорошно интервю вокалът на TESTAMENT Chuck Billy беше попитан дали новият студиен албум на групата е продължение на „Brotherhood Of The Snake“. Той отговори: „Винаги се опитваш да надскочиш последния си запис, а аз смятах, че „Brotherhood Of The Snake“ до този момент е доста силен. Този албум определено е самостоятелен – всички песни имат своя идентичност.  Eric Peterson успя някак да го направи типичен TESTAMENT, но се усеща свежестта на новия материал, това е страхотно. Процесът беше по-бърз от последния път и мисля, че резултатът е страхотен. Нямам търпение всички да го чуят.“

TESTAMENT, заедно с EXODUS и DEATH ANGEL ще обиколят Европа за турнето „The Bay Strikes Back 2020“. То ще започне на 6 февруари в Копенхаген, Дания и ще мине през 25 града, преди последната дата на 11 март в Хановер, Германия.

 

 1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 2. Коментари за тази публикация
В началото