Телевизия DIEMA залага на аудио-визуалната Фрактура в Новогодишната нощ

Fraktura_1Навръх Нова година телевизия DIEMA ще излъчи едно специално издание на рок предаването “Фрактура”. От медията са възложили на продуцента на шоуто Васко Катинчаров да направи ретроспекция на изминалата рок година. Малко след полунощ на 31 декември зрителите на DIEMA ще се потопят в концертната атмосфера на най-знаковите фестивали през изминалата 2019 година. Специалното издание “Фрактура: 2019 Rocks” ще събере на едно място репортажи от Hellfest, Summer Breeze, Download UK, Sweden Rock, Rock Am Ring, Brutal Assault, MegaCruise, Full Force, Resurrection, Rock USA, Heavy Montreal, Masters of Rock, Nova Rock, Copenhell, Rock Fest Barcelona и много други.

„Благодарен съм на ръководството на DIEMA, което ми гласува доверие да направя това специално двучасово издание на “Фрактура“. То е изключително динамично, гледа се на един дъх и носи много настроение и положителни емоции. DIEMA е една от малкото родни медии, които в днешната телевизионна среда толерира рок и метъл музиката в ефира си. През 2020-а предаването “Фрактура“ ще навърши 10 години в нейния ефир и за това време двете страни показахме, че можем да работим чудесно заедно. Благодаря на всички, които подкрепят предаването по някакъв начин и обещавам, че с моя сплотен екип ще продължим упорито да се борим за рок каузата, в която вярваме“, споделя авторът и продуцент Васко Катинчаров.     

Новогодишното издание “Фрактура: 2019 Rocks“ ще стартира в 00:20 ч. на 1 януари в ефира на телевизия DIEMA

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото