skunkanansieanarchphoto_638SKUNK ANANSIE споделиха видео към новия си сингъл „This Me War War“, който съдържа кадри на живо на емблематичната рок група на сцената на фестивала Pol’and’Rock миналата година, където свириха пред огромната тълпа от над 850 000 фенове.

Skin споделя: „Написахме тази песен точно преди да тръгнем на турне миналото лято. Тотално се открои като фаворит на феновете и никога не напусна сетлиста. Така че наистина сме щастливи да пуснем завършена версия, създадена от великолепния Tom Dalgety. Насладете се!“

„This Means War“ следва миналогодишния сингъл „What You Do For Love“, който групата издаде след три години пауза. И двете песни ще бъдат достъпни като ограничен тираж -„колекционерско издание“ на винил през април.

През последните 25 години SKUNK ANANSIE са международно признати за една от най-великите британски рок групи на всички времена. Самата Skin се превърна в една от най-емблематичните женски изпълнители в света, както и вдъхновяващ модел за

подражание, активист, trailblazer за жени в музикалната индустрия, модел и муза за дизайнери. Не е изненада, че тя взе наградата за вдъхновяващ изпълнител на наградите Music Week Awards през 2018 година.