MIDALIDARE ROCK IN THE WINE VALLEY и клуб ROCK’N ROLLA търсят рок таланти

Midalidare R2020-RocknRolla

 

Фестивалът в долината на виното подава ръка на конкурса за млади таланти.

За трета поредна година клуб Rock’N Rolla в София организира конкурс за млади рок таланти. Целта на конкурса е да даде шанс на повече групи да се представят пред широка аудитория, а и да покажат че рок сцената в България все още е жива. „С всяка година нивото на конкурса се вдига и конкуренцията става жестока. Освен това групите се учат да правят авторска музика, което нас лично много ни радва“, споделя Росен Христов, управител на клуба.

Тази година големият победител в конкурса ще получи уникалния шанс да свири на Midalidare Rock in the Wine Valley, където вече са ясни два от хедлайнерите – Judas Priest и Running Wild. Подобна инициатива имаше още на първото издание на фестивала, когато се проведе конкурсът Battle of the bands.

Всичко за конкурса и начините за записване може да следите тук: https://www.facebook.com/rocknrollasofia/

Второто издание на Midalidare Rock in the wine valley ще се проведе на 17, 18 и 19 юли 2020 г. Tридневните билета са на цена от 100 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. След обявяване на третия хедлайнер ценните хартийки ще са на цена от 120 лева. Деца до 12 години влизат безплатно!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото