BROND с нова песен

brond - radars songBROND споделят нова песен, придружена с няколко думи за тежката ситуация, в която всички се намираме:

Скъпи Приятели, 
Искаме да споделим „Radars“, за да облекчим част от напрежението и да напомним на всички (включително и на себе си), че зад всяко число или статистика по новините имаше, има и ще има човешки живот. И не бива да позволяваме на числата да го обезценят.  
Написана и записана като част от сесиите на Graveyard Campfire, тази песен не стана част от официалното издание през 2018 г , но усетихме, че сега е моментът за нея, съответстващ на ситуацията на това, което преживяваме заедно. RADARS може да бъде слушана и сваляна (безплатно или дарение по желание) от https://brondriffs.bandcamp.com/track/radarsкато всички приходи от песента ще отидат за благотворителна организация за най-нуждаещите се в момента. 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото