GWENDYDD издават своя дебют

human natureСофийската метъл група GWENDYDD ще издаде дебютния си албум „Human nature“ в онлайн платформите на 30-ти март 2020г. Той съдържа 10 песни и ще можете да бъде чут в Spotify, Bandcamp, Apple Music, iTunes, Google Play и YouTube и др.
Албумът е записан, миксиран и мастериран в студиата на Audioslot и Fat Bamb Records. С обложката си, която е дело на Мира Минкова, групата иска да покаже един пост-апокалиптичен свят, създаден от разрухата на човека, егоизма и невежеството му. Възможните последствия след настъпване на разрушителното събитие носят тема за размисъл какво ще се случи с човечеството ако продължаваме все така, без да се замислим и променим.
GWENDYDD не е просто една от многото метъл групи, те са единствената в България, съставена предимно от жени . Петчленният състав набира все повече популярност в страната. От края на 2019 г. са в сегашния си състав: Виктория Стоичкова – вокали, Ирена Ангелова – китара, Радостина Желязова – китара, Соня Радева – бас, Никифор „Бамби“ Никифоров – барабани.

Траклист:
1. The Dawn
2. Addiction
3. Human Nature
4. D.I.D
5. Виновен
6. 21st Century Ignorance 
7. The Nightmare Ends Tomorrow
8. Suicide
9. Lapse Of Humanity
10. Suicide (Acoustic)

gwendydd

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 3 години)

    На твърд носител,ще го има ли?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото